Een cheese bone is een harde, 100% natuurlijke, lactosearme kaaskluif voor honden gebaseerd op een eeuwenoude Himalaya recept.

De kaassmaak maakt het aantrekkelijk voor honden en de robuuste textuur maakt het een langdurige traktatie. Het is een uitstekend en gezond alternatief voor traditionele hondensnacks

Onze cheese bones bevatten melk, een snufje zout en niets anders… Ze zijn glutenvrij, lactosearm en rijk aan eiwitten. Ze bevatten geen additieven of conserveermiddelen en zijn dus volledig natuurlijk en gezond. 

Onze cheese bones zijn gemaakt van Europese weidemelk. 

Laat je niet misleiden door de marketing claims van sommige fabrikanten. 

Het mengsel van de meeste Aziatische bedrijven is eigenlijk niet gebaseerd op yakmelk, aangezien het meer dan 99% koemelk bevat.

WEES VOORZICHTIG EN CONTROLEER DE HERKOMST VAN JE PRODUCT. DE EUROPESE WETGEVING VERBIEDT DE INVOER VAN PRODUCTEN OP BASIS VAN MELK UIT NEPAL EN ENKELE ANDERE AZIATISCHE LANDEN.

Geïmporteerde producten worden gemaakt in kleine boerderijen waar de kaasbotten worden gerookt voor conserveringsdoeleinden. Als het product buiten of in een niet-hermetische omgeving droogt, trekt het insecten aan.

De rook werkt als een natuurlijk afweermiddel.

Dit proces kleurt het product en geeft het een bijzondere sterke geur.

Onze producten worden in speciale ruimten en op inox rekken gedroogd. Daarom hoeven wij onze kaasbotten niet te roken, wat een voordeel is. Honden die de keuze hebben zullen vaker kiezen voor onze niet-gerookte kaasbotten omdat de geur van de kaas niet wordt gemaskeerd door de rook.

Wanneer het product sterk wordt gerookt, kan het ook vlekken en nare geurtjes achterlaten op je tapijt of zetel, wat niet het geval is met Coucour cheese bones.

Je kunt ze op een koele en droge plaats bewaren. Onze producten kunnen 3 jaar bewaard worden.

Onze producten zijn geschikt voor honden ouder dan 4 maanden.

Onze cheese bones zijn licht verteerbaar omdat ze van nature weinig lactose en vet bevatten.

Het belangrijkste is dat je de juiste maat voor de juiste hond kiest!

Een kauwbot zou uren en zelfs dagen moeten meegaan, maar omdat het een dure traktatie is, zijn mensen geneigd om het eerst wat kleiner te maken om het uit te proberen. Dit is een vergissing. 

De meeste grote honden zullen het in een paar dagen doorkauwen, terwijl middelgrote en kleine honden meer tijd nodig zullen hebben om het door te kauwen (het kan weken duren).

Het hangt ook af van de kauwgewoontes van je hond. Verder zijn er uitzonderingen met sommige rassen die van nature een grotere bijtkracht hebben (Amerikaanse Staff, Rottweiler, Golden retriever …) of werkhonden die niet zullen stoppen (border collie,…) tot het gedaan is.

De overgrote meerderheid van de klanten is zeer tevreden over de kwaliteit en de kauwtijd van onze cheese bones, aangezien de gebruikelijke kauwsnoepjes maar een paar minuten meegaan.

Als er een stukje overblijft, kun je dat 30-60 seconden in de magnetron doen.

Laat het afkoelen en verwen je hond met een knapperige kaassnack!

info@coucour.com

T.V.A

BE0698613794

Hageveldstraat 11
9470 Denderleeuw – BELGIUM

Coucour© 2021